בורגול עם אטריות אורז
בורגול הוא מרכיב נהדר לעבוד איתו, ואחד היתרונות הגדולים שלו הוא המהירות - בתוך פחות מעשר דקות תקבלו מנה מזינה ובריאה שלא תוכלו להפסיק לאוכל.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל
- 2 כוסות מים רותחים מקומקום
- כוס בורגול עבה
- מעט שמן
- אטריות אורז שבורות, בכמות כף יד
- כפית מלח
- כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים מים, אבקת מרק עוף, מלח, בורגול ואטריות.
- 2. מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים. מערבבים עם מזלג, מכסים ומבשלים 2-3 דקות.
- 3. מכבים את האש, עוטפים את מכסה הסיר במגבת ומצננים.