וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורגול עם אטריות אורז

בורגול הוא מרכיב נהדר לעבוד איתו, ואחד היתרונות הגדולים שלו הוא המהירות - בתוך פחות מעשר דקות תקבלו מנה מזינה ובריאה שלא תוכלו להפסיק לאוכל.

מתכון מאת: חנית,hanitatar@walla.co.il

בורגול עם גזר וצימוקים. עופרי זוטא, מערכת וואלה
בורגול עם גזר וצימוקים/עופרי זוטא

מצרכים למתכון

  • 1 בצל
  • 2 כוסות מים רותחים מקומקום
  • כוס בורגול עבה
  • מעט שמן
  • אטריות אורז שבורות, בכמות כף יד
  • כפית מלח
  • כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים מים, אבקת מרק עוף, מלח, בורגול ואטריות.
  • 2. מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים. מערבבים עם מזלג, מכסים ומבשלים 2-3 דקות.
  • 3. מכבים את האש, עוטפים את מכסה הסיר במגבת ומצננים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully