וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חביתה עם ירקות

גם חביתה פשוטה ומהירה להכנה, יכולה להפוך בין רגע לחגיגה שלמה. פשוט פתחו את המקרר שלכם, והוציאו את כל הירקות שיש ברשותכם. לא תצטערו על כך.

מתכון מאת: שריקי קרן,shrikik@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStoke, ShutterStock
אילוסטרציה/ShutterStoke

מצרכים למתכון

  • 2 תפו"א
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 גמבה
  • 1/2 חב' שימורים של פטריות שמפניון
  • 1/2 חב' שימורים של תירס גרגירים
  • 5-6 ביצים
  • מעט כוסברה
  • מלח פלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את תפוחי האדמה והפלפלים לקוביות בעובי ס"מ, במחבת טפלון רחבה וגבוהה מטגנים במעט שמן את תפוחי האדמה עד שמזהיבים מעט.
  • 2. מוסיפים את הפלפלים, הפטריות והתירס (וגם ירקות נוספים אם רוצים), מערבבים היטב למשך 5-7 דקות עד שהפלפלים לא רכים ולא קשים. מוסיפים את הכוסברה מתבלים במלח ופלפל משטחים ושוברים בעדינות את הביצים אחת ליד השנייה ובאמצע (אפשר גם לערבב את הביצים לפני ואז לשפוך מעל.
  • 3. זורים על הביצים שוב מעט מלח ופלפל ואחרי דקה מעבירים לאש קטנה ומכסים בערך ל 8-10 דקות עד שהביצים כבר מוצקות. חותכים למשולשים ומגישים משולש לכל חם אחד. בתאבון!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully