- 1. חותכים את תפוחי האדמה והפלפלים לקוביות בעובי ס"מ, במחבת טפלון רחבה וגבוהה מטגנים במעט שמן את תפוחי האדמה עד שמזהיבים מעט.
-
- 2. מוסיפים את הפלפלים, הפטריות והתירס (וגם ירקות נוספים אם רוצים), מערבבים היטב למשך 5-7 דקות עד שהפלפלים לא רכים ולא קשים. מוסיפים את הכוסברה מתבלים במלח ופלפל משטחים ושוברים בעדינות את הביצים אחת ליד השנייה ובאמצע (אפשר גם לערבב את הביצים לפני ואז לשפוך מעל.
-
- 3. זורים על הביצים שוב מעט מלח ופלפל ואחרי דקה מעבירים לאש קטנה ומכסים בערך ל 8-10 דקות עד שהביצים כבר מוצקות. חותכים למשולשים ומגישים משולש לכל חם אחד. בתאבון!