- 1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים ומומלחים, לפי הוראות היצרן.
-
- 2. במקביל קולפים את הלימון בעזרת קולפן ומקפידים לקלוף רק את הקליפה הצהובה. פורסים את רצועות הקליפה לשערות דקיקות (במתכון זה לא משתמשים בתוך הלימון).
-
- 3. ממיסים במחבת גדולה את החמאה עם השום. מוסיפים את קליפות הלימון, מערבבים 30 שניות ומוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות עד שהיין מתאדה כמעט לגמרי. יוצקים למחבת את השמנת המתוקה ומרתיחים כ-5 דקות עד שהיא מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך. מתבלים.
-
- 4. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הרוטב. מבשלים יחד דקה נוספת.