אורז קאריבי
מתכון נהדר של השף עדו שפירא, מקייטרינג "קטלית", שמביא לכם אל המטבח את הטעם הקאריבי הדומיננטי שאי אפשר לשכוח, גם אחרי שמסיימים לאכול.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 כוסות אורז לבן מבושל
- 1/2 כוס שמן תירס
- 1/2 כוס בצל לבן קצוץ
- 1 כוס פלפל אדום קצוץ
- 1 כף זנגביל טרי קצוץ
- 1/2 כוס שברי שקדים קלויים
- 1/2 כוס קוקוס קלוי לא מומתק
- 1 כוס לבבות תפוז
- 1 כוס קוביות אננס
- לקישוט:
- 1 כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מחממים ווק ומוסיפים את השמן. מוסיפים את הבצל, הפלפלים והזנגביל.
- 2. מוסיפים את השקדים והקוקוס ומערבבים היטב.
- 3. מכניסים את האורז המבושל ומוסיפים את התפוזים והאננס.