אורז קאריבי

מתכון נהדר של השף עדו שפירא, מקייטרינג "קטלית", שמביא לכם אל המטבח את הטעם הקאריבי הדומיננטי שאי אפשר לשכוח, גם אחרי שמסיימים לאכול.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלסת אננס. נמרוד סונדרס
סלסת אננס

מצרכים

  • 4 כוסות אורז לבן מבושל
  • 1/2 כוס שמן תירס
  • 1/2 כוס בצל לבן קצוץ
  • 1 כוס פלפל אדום קצוץ
  • 1 כף זנגביל טרי קצוץ
  • 1/2 כוס שברי שקדים קלויים
  • 1/2 כוס קוקוס קלוי לא מומתק
  • 1 כוס לבבות תפוז
  • 1 כוס קוביות אננס
  • לקישוט:
  • 1 כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים ווק ומוסיפים את השמן. מוסיפים את הבצל, הפלפלים והזנגביל.
  • 2. מוסיפים את השקדים והקוקוס ומערבבים היטב.
  • 3. מכניסים את האורז המבושל ומוסיפים את התפוזים והאננס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully