וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תוספת לאורז

עידית אלפסי מיקב הר אודם חולקת מתכון מיוחד לכבוד ראש השנה, שלוקח מנה רגילה של אורז לבן, והופכת אותו לחגיגה נפלאה של טעמים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פירות יבשים. ShutterStock
פירות יבשים

מצרכים למתכון

  • 50 גרם משמש מיובש
  • 50 גרם שזיף מיובש
  • 50 גרם צימוקים
  • 50 גרם שקדים
  • מעט שמן רגיל
  • כף דבש
  • 1/3 כוס שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם"

אופן ההכנה

  • 1. צורבים קלות במחבת עם מעט שמן כל פעם סוג אחר של פרי יבש ומוציאים לצלחת.
  • 2. אח"כ יוצקים השיכר וכף דבש למחבת הריקה (לא צריך לרחוץ אחרי צריבת הפרי).
  • 3. אחרי כמה דקות כשמסמיך מעט מוסיפים את כל הפירות מערבבים מבשלים מעט.
  • 4. מקררים ומגישים על אורז או בצלחת לידו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully