מתכונים חמים

קאו-ניאא-מאמואה

מאכלי החלב המסורתיים לשבועות מפנים את מקומם למאכל תאילנדי בלתי נשכח, על בסיס חלב קוקוס ומנגו, באדיבות מסעדת שן-די

מתכון מאת: .
  • קל להכנה

קאו ניאא מאמואה אורז בחלב קוקוס ואננס (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 2 כוס אורז תאילנדי דביק (אם אין ניתן להשתמש באורז יסמין משובח)
  • 1 פחית חלב קוקוס משובח
  • 4 כפיות סוכר
  • קורט מלח
  • מים
  • 1 מנגו טרי קלוף וחתוך לפרוסות או דלעת מבושלת חתוכה לפרוסות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האורז בקערה עם מים למשך הלילה. שוטפים ומסננים.
  • 2. מניחים את האורז בכלי אידוי ומאדים במשך 20 דקות עד שהאורז מתרכך.
  • 3. מעבירים לכלי ומצננים.
  • 4. לוקחים את חלב הקוקוס ומוסיפים לו סוכר ומלח.
  • 5. מערבבים ויוצקים לקערת האורז.
  • 6. מערבבים בתנועות קיפול עדינות ונזהרים לא למעוך את האורז.
  • 7. מעבירים לקעריות הגשה ומעטרים עם פלחי המנגו או פלחי דלעת מבושלת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully