פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קאו-ניאא-מאמואה

      מאכלי החלב המסורתיים לשבועות מפנים את מקומם למאכל תאילנדי בלתי נשכח, על בסיס חלב קוקוס ומנגו, באדיבות מסעדת שן-די

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קאו ניאא מאמואה אורז בחלב קוקוס ואננס (ShutterStock)
      קאו ניאא מאמואה אורז בחלב קוקוס ואננס (ShutterStock)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 2 כוס אורז תאילנדי דביק (אם אין ניתן להשתמש באורז יסמין משובח)
      • 1 פחית חלב קוקוס משובח
      • 4 כפיות סוכר
      • קורט מלח
      • מים
      • 1 מנגו טרי קלוף וחתוך לפרוסות או דלעת מבושלת חתוכה לפרוסות

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את האורז בקערה עם מים למשך הלילה. שוטפים ומסננים.
      • 2. מניחים את האורז בכלי אידוי ומאדים במשך 20 דקות עד שהאורז מתרכך.
      • 3. מעבירים לכלי ומצננים.
      • 4. לוקחים את חלב הקוקוס ומוסיפים לו סוכר ומלח.
      • 5. מערבבים ויוצקים לקערת האורז.
      • 6. מערבבים בתנועות קיפול עדינות ונזהרים לא למעוך את האורז.
      • 7. מעבירים לקעריות הגשה ומעטרים עם פלחי המנגו או פלחי דלעת מבושלת.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -