מתכונים חמים

דייסת סולת עם בננה פקאן

כמה שדייסה יכולה להיות מנחמת, וכשמכינים דייסת סולת שרקח השף רומן דימנט ממסעדת "יוליה" בנמל תל אביב, מקבלים תוצאה ממלאת וטעימה במיוחד.

מתכון מאת: רומן דימנט, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

דייסות מסעדת יוליה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • חלב או מים - ארבע כוסות
  • 7 כפות גדושות סולת
  • קורט מלח
  • 2 בננות טריות קלופות וחתוכות לפרוסות דקות
  • 4 כפות אגוזי פקאן קלופין
  • קורט מלח
  • לקישוט:
  • צ'יפס בננות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את החלב או המים על סיר קטן.
  • 2. מוסיפים את הסולת ובוחשים היטב עד שהמסה מתאחדת ומתגבשת לדייסה. במידה שרואים שחסרים נוזלים מוסיפים עוד מעט נוזלים וממשיכים לבשל.
  • 3. מוסיפים קורט מלח ובוחשים בזהירות.
  • 4. יוצקים לקעריות.
  • 5. מסדרים את הבננות הטריות ומפזרים מעל פקאנים קצוצים.
  • 6. גיוון: ניתן להמתיק עם צ'יפס בננות (בננות מיובשות).

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully