וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שמרים במילוי פרג

מתכון מאת: שרונה חגבי,haron3366@walla.com

פרג. מערכת וואלה!
פרג

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 חבילות מרגרינה
  • 2 כוסות מים
  • 4 ביצים (חלמון 1 להפריש לציפוי העוגה )
  • כוס סוכר
  • מילוי פרג:
  • 300 גר פרג טחון
  • כוס מים
  • 1 חבילה מרגרינה
  • כ 20 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. הבצק: לשים את כל חומרי הבצק לבצק רך וקצת דביק.
  • 2. מתפיחים פי שניים.
  • 3. המילוי: שמים בסיר את כל חומרי המילוי אחרי שהמרגרינה נמסה מבשלים עוד 5 דקות מורידים מהאש ומצננים.
  • 4. אחרי שהבצק תפח מחלקים לשישה חלקים ומתפיחים עוד מעט.
  • 5. מרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ וממלאים בנדיבות פרג.
  • 6. מקפלים בצדדים ואח"כ מגלגלים לרולדה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה אופים כ20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully