רולדת פסטרמה ברוטב פטריות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- בצק עלים
- 4 פרוסות פסטרמה בדבש
- 4 פרוסות סלאמי
- חרדל
- שומשום
- ביצה
- לרוטב:
- פטריות שמפניון חתוכות כ400 גר'
- בצל
- פפריקה
- קמח תפו"א
- כפית מרק בצל
- מלח פלפל
- מים
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצק עלים לחצי לאחר שהופשר מעט ומורחים עליו חרדל.
- 2. מניחים את הפסטרמה ובין רווחים שנוצרו מניחים את הסלאמי מגלגלים ומהדקים.
- 3. משמנים תבנית ארוכה ומניחים את הבצק מורחים מעל ביצה ושופכים שומשום אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שמשחים טיפה.
- 4. מכינים את הרוטב: חותכים בצל לקוביות ומטגנים מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות שמים 2 כפות קמח תפו"א כפית/כף אבקת מרק בצל פפריקה מלח פלפל מוסיפים כוס מים ומבשלים
- 5. יוצקים רוטב על הרולדה ומגישים.