רולדת פסטרמה ברוטב פטריות

מתכון מאת: מיטל,meitalneri@walla.co.il
פטריות שמפניון. מערכת וואלה!
פטריות שמפניון

מצרכים

  • בצק עלים
  • 4 פרוסות פסטרמה בדבש
  • 4 פרוסות סלאמי
  • חרדל
  • שומשום
  • ביצה
  • לרוטב:
  • פטריות שמפניון חתוכות כ400 גר'
  • בצל
  • פפריקה
  • קמח תפו"א
  • כפית מרק בצל
  • מלח פלפל
  • מים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצק עלים לחצי לאחר שהופשר מעט ומורחים עליו חרדל.
  • 2. מניחים את הפסטרמה ובין רווחים שנוצרו מניחים את הסלאמי מגלגלים ומהדקים.
  • 3. משמנים תבנית ארוכה ומניחים את הבצק מורחים מעל ביצה ושופכים שומשום אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שמשחים טיפה.
  • 4. מכינים את הרוטב: חותכים בצל לקוביות ומטגנים מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות שמים 2 כפות קמח תפו"א כפית/כף אבקת מרק בצל פפריקה מלח פלפל מוסיפים כוס מים ומבשלים
  • 5. יוצקים רוטב על הרולדה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully