- 1. מחממים מראש את התנור לחום בינוני-נמוך. מכינים תבנית מלבנית עם שוליים מוגבהים, בה יוכלו "לשבת בנוח" 8-6 כוסיות חסינות חום (כמו לסופלה אישי הגשת פיצוחים) .
-
- 2. מערבבים (לא מקציפים) את השמנת עם הביצים הסוכר, אבקת המשקה "טרופיק ICE" ותמצית הווניל. מקפידים שלא לטרוף ולהכניס בועות. מחלקים באופן שווה בין הכוסיות
-
- 3. אופים ב"בן-מרי" (אמבט מים): מניחים את הכוסיות בתבנית המלבנית ויוצקים סביב מים חמים עד מחצית הגובה של הכלים.
-
- 4. אופים כ-35 דקות, רק עד שהחלק העליון נעשה מוצק. חשוב שהקרם לא יישרף או יתבשל יתר על המידה.
-
- 5. מוציאים את הכוסיות ומקררים למשך 6 שעות לפחות
- סמוך לפני ההגשה, מחממים מראש את הגריל בתנור.
-
- 6. בוזקים מעל את הסוכר בשכבה אחידה ושורפים את הסוכר, תחת הגריל לדקות ספורות עד שיישרף ויבעבע. אם יש, משתמשים במבער ידני המיועד לדבר. הסוכר הופך לקרמל וכשהוא מצטנן הוא קשיח ושביר. מגישים מיד.