וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם ברולה בטעם פינה קולדה

תמי סירקיס בשיתוף "עלית".

מתכון מאת: rest

אננס. Artoday
אננס

מצרכים למתכון

  • 3 כפיות מידה "טרופיק ICE" אבקת משקה להכנת משקה קפה קר, עלית
  • 2 מכלי שמנת להקצפה
  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל משובחת
  • לשריפה מעל:
  • שליש כוס סוכר חום בהיר מסוג "דמררה"

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מראש את התנור לחום בינוני-נמוך. מכינים תבנית מלבנית עם שוליים מוגבהים, בה יוכלו "לשבת בנוח" 8-6 כוסיות חסינות חום (כמו לסופלה אישי הגשת פיצוחים) .
  • 2. מערבבים (לא מקציפים) את השמנת עם הביצים הסוכר, אבקת המשקה "טרופיק ICE" ותמצית הווניל. מקפידים שלא לטרוף ולהכניס בועות. מחלקים באופן שווה בין הכוסיות
  • 3. אופים ב"בן-מרי" (אמבט מים): מניחים את הכוסיות בתבנית המלבנית ויוצקים סביב מים חמים עד מחצית הגובה של הכלים.
  • 4. אופים כ-35 דקות, רק עד שהחלק העליון נעשה מוצק. חשוב שהקרם לא יישרף או יתבשל יתר על המידה.
  • 5. מוציאים את הכוסיות ומקררים למשך 6 שעות לפחות
  • סמוך לפני ההגשה, מחממים מראש את הגריל בתנור.
  • 6. בוזקים מעל את הסוכר בשכבה אחידה ושורפים את הסוכר, תחת הגריל לדקות ספורות עד שיישרף ויבעבע. אם יש, משתמשים במבער ידני המיועד לדבר. הסוכר הופך לקרמל וכשהוא מצטנן הוא קשיח ושביר. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully