וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה ופירורים מיוחדת

זו עוגה ממש טעימה, קלה להכנה, ללא כל צורך באפייה וללא תוספת של ג'לטין. היא נימוחה, היא נהדרת, ועשויה מחומרים טבעיים. אה, וכמובן הכי חשוב: היא טעימה מאוד.

מתכון מאת: פאולינה,paulina_35@walla.com

עוגת גבינה. Artoday
עוגת גבינה

מצרכים למתכון

  • לבסיס העוגה:
  • 450 גר' עוגיות פטי בר טחונות במעבד מזון לפירורים.
  • 2 כפות סוכר
  • חב' חמאה מומסת
  • 2 כפיות גירדת לימון או תפוז
  • למלית (מוס גבינה):
  • 500 גר' גבינה לבנה מכל סוג
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 200 גר' אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את פירורים העוגיות עם החמאה הממוסת וסוכר וקליפת לימון. שומרים בצד 1/4 כמות.
  • 2. משטיחים בתבנית עגולה את העיסה של הפירורים ומהדקים היטב.
  • 3. מכינים מוס גבינה מכל החומרים של המלית יחד בהקצפה במיקסר במהירות בינונית עד שנוצר קרם אחיד.
  • 4. יוצקים את המוס על התחתית בתבנית ומעל מפזרים את שאר הפירורים ששמרנו.
  • 5. מכסים בניר כסף ומכניסים למקרר ל 5-6 שעות, לפחות עד ההגשה. (במקרר העוגה מתייצבת והקרם גבינה מתקשה מעט ממש הופכת למוס עדין).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully