- 1. שוטפים את הקינואה ומניחים בצד לסינון.
-
- 2. בסיר בינוני או במחבת רחבה מחממים את השמן. קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה קלה ושקיפות. בינתיים קולפים את הבטטה והגזר, חותכים לקוביות קטנות (בערך בגודל חצי ס"מ על חצי ס"מ), מוסיפים לבצל ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דקות.
-
- 3. מוסיפים את הג'ינג'ר (לא חובה), סוכר חום בהיר או דבש, כורכום ומלח. מערבבים. מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית, מכסים ומבשלים 10 דקות.
-
- 4. מוסיפים את הקינואה, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית- קטנה, מכסים ומבשלים 15 דקות. כשמוכן, מורידים מהאש, מסירים מכסה, מאווררים קצת במזלג, מכסים ומשהים 10-15 דקות. מגישים חם או קר.