גרייבה (ביסקוויטים)
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם חמאה רכה ללא תוספת מלח
- 2 וחצי כוסות קמח רגיל
- חצי כוס אבקת סוכר
- כפית קטנה אבקת אפיה
- כפית קטנה תמצית וניל
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המצרכים היבשים ביחד ואז מערבבים את החמאה ומועכים ביחד עד לקבלת בצק אחיד.
- 2. מרפדים את התבנית של התנור בנייר אפייה עושים עיגולים קטנים (גולות) ושמים בתבנית מקפידים על רווחים ביניהן.
- 3. אופים 25 דקות ב-180 מעלות(לפני שהופכים לזהובים).