וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדרת בשר וירקות

מתכון מאת: איציק שטיינר,ismn@bezeqint.net

סיר על האש. Artoday
סיר על האש

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בשר צלעות חתוך לקוביות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים עבה
  • 3 שיני שום מעוכות
  • כף פפריקה אדומה מתוקה
  • 1בצל
  • 2 גזרים
  • 1 שורש סלרי
  • עשבי תיבול
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בתוך קדירת חרס מטגנים על אש גבוהה עם מעט שמן זית את הבשר עד סגירה ומוציאים את הבשר.
  • 2. בתחתית הקדירה מסדרים את תפוחי האדמה ליצירת שיכבה ועליהם מניחים את הבשר.
  • 3. מוסיפים את שאר הירקות חתוכים גס, רסק העגבניות ,תבלינים ועשבי תיבול, מכסים במעט מים ומכניסים לתנור בחום בינוני-גבוה(180 מעלות) לשעתיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully