קדרת בשר וירקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בשר צלעות חתוך לקוביות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים עבה
- 3 שיני שום מעוכות
- כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1בצל
- 2 גזרים
- 1 שורש סלרי
- עשבי תיבול
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. בתוך קדירת חרס מטגנים על אש גבוהה עם מעט שמן זית את הבשר עד סגירה ומוציאים את הבשר.
- 2. בתחתית הקדירה מסדרים את תפוחי האדמה ליצירת שיכבה ועליהם מניחים את הבשר.
- 3. מוסיפים את שאר הירקות חתוכים גס, רסק העגבניות ,תבלינים ועשבי תיבול, מכסים במעט מים ומכניסים לתנור בחום בינוני-גבוה(180 מעלות) לשעתיים.