- 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומשמנים את השקעים.
-
- 2. מנפים לקערת המיקסר קמח מלא, מוסיפים אבקת אפייה, סוכר ומלח ומעבדים קצרות עם וו הגיטרה (או שמים בקערה ומערבבים בכף).
-
- 3. מוסיפים את החמאה/מרגרינה ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית (או מערבבים באצבעות לתערובת פירורית).
-
- 4. מועכים את הבננות ומוסיפים עם ביצה וחלב. מעבדים (או מערבבים) רק עד שמתקבל בצק אחיד וקצת דביק. אם הבצק יבש, מוסיפים עוד קצת חלב.
-
- 5. מחלקים את התערובת באופן שווה לשקעים. אופים 20 דקות, או עד שהלחמניות יציבות ושחומות וקיסם המוחדר למרכזן יוצא יבש. מגישים חם או בטמפ' החדר. שומרים בקופסה סגורה, ניתן להקפיא.