עוגיות שקדים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי קילו שקדים טחונים גס
- 200 גרם חמאה
- 600 גרם מרגרינה
- 2 כוסות אבקת סוכר
- שתי כפות מים קרים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הקמח ואבקת הסוכר ביחד מוסיפים מרגרינה וחמאה ומערבבים טוב עד שנוצר בצק.
- 2. מוסיפים את השקדים ולשים שוב ולאחר מכן מוסיפים המים מאחדים לבצק מניחים בצד עשר דקות מעצבים עוגיות, או יוצרים גליל וחותכים בעזרת סכין לפרוסות. מניחים בתבנית על נייר אפייה.
- 3. אופים ב-180 מעלות, למשך 15-20 דקות.