סלט עדשים וטופו

מתכון מאת: האתר לצמחונות הישראלי,info@anonymous.org.il
טופו. ShutterStock
טופו

מצרכים

  • 2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות
  • 300 גרם טופו
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות קארי
  • כפית וחצי מלח
  • רבע כפית פלפל
  • חצי בצל
  • מלפפון חמוץ
  • 2-3 גבעולי סלרי
  • 1 גזר

אופן ההכנה

  • 1. מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים.
  • 3. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר.
  • 4. מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך.
  • 5. מגישים קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully