סלט עדשים וטופו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות
- 300 גרם טופו
- 2 כפות שמן
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות קארי
- כפית וחצי מלח
- רבע כפית פלפל
- חצי בצל
- מלפפון חמוץ
- 2-3 גבעולי סלרי
- 1 גזר
אופן ההכנה
- 1. מפוררים את הטופו ומערבבים בקערה עם העדשים.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את השמן, החומץ, הקארי, המלח והפלפל, ושופכים על תערובת הטופו והעדשים.
- 3. קוצצים את הבצל ואת המלפפון החמוץ, חותכים את הסלרי לפרוסות דקות, ומגרדים את הגזר.
- 4. מוסיפים לקערה את הירקות, מערבבים ומשפרים את התיבול בהתאם לצורך.
- 5. מגישים קר.