- 1. מכינים את המלית: מערבבים בקערה את התפוחים המגוררים עם הקינמון, הסוכר, הצימוקים, הפיסטוקים והמשמשים.
-
- 2. מניחים עלה פילו על משטח העבודה (את יתר העלים מכסים במגבת, כדי שלא יתייבשו) ומורחים בנדיבות בחמאה מומסת. מניחים עלה נוסף על העלה הראשון ושוב מורחים בחמאה. חוזרים על הפעולה עם שלושת העלים הנוספים.
-
- 3. מסדרים את המלית לאורך עלי הפילו, כמה סנטימטרים מהשוליים, ומגלגלים את הבצק מעל המלית לצורת שטרודל. מורחים את הבצק מכל צדדיו בחמאה. מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה (כ-35 דקות). אפשר לזרות מעט אבקת סוכר מלמעלה.