מרק כדורי אבטיח, מלון ובייבי מוצרלה
המתכון באדיבות ''מחלבות גד''
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6 מנות:
- 1 מלון בינוני (או 2 קטנים)
- ½ אבטיח
- 3 כפות דבש
- 4-5 טיפות טבסקו או קורט פפריקה חריפה
- מיץ מ-1/2 לימון
- ½ כוס קרח כתוש
- 3 גבעולי טרגון או ריחן (בזיליקום)
- 1 קופסה בייבי מוצרלה "גד"
אופן ההכנה
- 1. חוצים ומנקים את המלון. קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר. מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון.
- 2. לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
- 3.מוסיפים לשאריות האבטיח והמלון שבקערת הממחה את הדבש, הטבסקו, מיץ הלימון והקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית. יוצקים את התערובת על הכדורים ומקשטים בעלי הטרגון או הריחן.