טורטייה בקר
איציק כהן, המתפעל באופן קבוע דוכן טורטיות פריכות וטעימות ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר, מראה לכם איך עם כמה מרכיבים פשוטים ביותר ניתן להרכיב טורטיה מנצחת.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- טורטיות ריקות (ניתן להשיג בדוכן טורטיות ללא שמן)
- בשר בקר טחון
- צנוברים
- בצל מטוגן
- רסק עגבניות
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. מוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.
- 2. מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים. ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).
- 3. אופים בתנור כ-10 דקות בחום של 200 מעלות, מגישים חם.