וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טורטייה בקר

איציק כהן, המתפעל באופן קבוע דוכן טורטיות פריכות וטעימות ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר, מראה לכם איך עם כמה מרכיבים פשוטים ביותר ניתן להרכיב טורטיה מנצחת.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אוכל מקסיקני. Graça Victoria, ShutterStock
אוכל מקסיקני/Graça Victoria

מצרכים למתכון

  • טורטיות ריקות (ניתן להשיג בדוכן טורטיות ללא שמן)
  • בשר בקר טחון
  • צנוברים
  • בצל מטוגן
  • רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.
  • 2. מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים. ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).
  • 3. אופים בתנור כ-10 דקות בחום של 200 מעלות, מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully