טראפלס בטעם בזיליקום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גר' שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות)
- 4 כפות שמנת מתוקה
- 2 עלי בזיליקום
- 2 כפות אבקת קקאו
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה קטנה.
- 2. יוצקים את השמנת לסיר קטן, קורעים את עלי הבזיליקום לפיסות גדולות וזורקים לתוך השמנת. מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש מיד כשהיא רותחת, ומניחים לה ל-20 שניות.
- 3. יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולד, כדי להרחיק את הקרום שנוצר עליה ואת עלי הבזיליקום.
- 4. ממשיכים כמו בשלבים 6-8 במתכון הקודם (שימו לב, שכאן לא מוסיפים קפה ותמצית וניל).