טראפלס בטעם בזיליקום

מתכון מאת: צבי טריגר, מערכת וואלה!
טראפלס שוקולד. צבי טריגר, צבי טריגר
טראפלס שוקולד(צילום: צבי טריגר)

מצרכים

  • 100 גר' שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו לפחות)
  • 4 כפות שמנת מתוקה
  • 2 עלי בזיליקום
  • 2 כפות אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה קטנה.
  • 2. יוצקים את השמנת לסיר קטן, קורעים את עלי הבזיליקום לפיסות גדולות וזורקים לתוך השמנת. מביאים את השמנת לרתיחה. מכבים את האש מיד כשהיא רותחת, ומניחים לה ל-20 שניות.
  • 3. יוצקים את השמנת דרך מסננת על השוקולד, כדי להרחיק את הקרום שנוצר עליה ואת עלי הבזיליקום.
  • 4. ממשיכים כמו בשלבים 6-8 במתכון הקודם (שימו לב, שכאן לא מוסיפים קפה ותמצית וניל).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully