פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ראנה עוף

      מתכון של מסעדת 'גאו' התאילנדית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ראנה עוף של מסעדת גאו (יד ושם)
      ראנה עוף של מסעדת גאו (יד ושם)

      מצרכים

      • 150 גרם אטריות אורז
      • 6 פרחי ברוקולי
      • 1/2 קופסת נבטים סיניים
      • 150 גרם רצועות עוף
      • 200 גרם כרוב לבן פרוס
      • 10 פטריות שמפיניון חתוכות
      • כף וחצי רוטב שעועית תאילנדית (ניתן לרכוש בחנויות אסייתיות)
      • 2 כפות חומץ
      • 1 כפית שום
      • 1 כף סוכר
      • 1 כף סויה בהירה
      • 3 כפות שמן סויה

      אופן ההכנה

      • 1. את אטריות האורז יש להשרות במים חמים כ- 45 דקות ולאחר מכן לסנן.
      • 2. מחממים ווק לחום גבוה מאוד. מוסיפים את השמן, השום, רצועות העוף, הירקות, אטריות האורז, רוטב השעועית, החומץ, הסויה והסוכר לפי הסדר הנ"ל. מקפיצים יחד ובוחשים כ- 4 דקות.
      • *מומלץ להגיש לצד חצי לימון וכוסברה טרייה קצוצה מעל.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -