וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראנה עוף

מתכון של מסעדת 'גאו' התאילנדית

מתכון מאת: מערכת וואלה!

ראנה עוף של מסעדת גאו. יד ושם
ראנה עוף של מסעדת גאו

מצרכים למתכון

  • 150 גרם אטריות אורז
  • 6 פרחי ברוקולי
  • 1/2 קופסת נבטים סיניים
  • 150 גרם רצועות עוף
  • 200 גרם כרוב לבן פרוס
  • 10 פטריות שמפיניון חתוכות
  • כף וחצי רוטב שעועית תאילנדית (ניתן לרכוש בחנויות אסייתיות)
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית שום
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף סויה בהירה
  • 3 כפות שמן סויה

אופן ההכנה

  • 1. את אטריות האורז יש להשרות במים חמים כ- 45 דקות ולאחר מכן לסנן.
  • 2. מחממים ווק לחום גבוה מאוד. מוסיפים את השמן, השום, רצועות העוף, הירקות, אטריות האורז, רוטב השעועית, החומץ, הסויה והסוכר לפי הסדר הנ"ל. מקפיצים יחד ובוחשים כ- 4 דקות.
  • *מומלץ להגיש לצד חצי לימון וכוסברה טרייה קצוצה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully