- 1. שמים שמן במחבת קטנה שתכיל את שתי הביצים בנוחות ומחממים על אש בינונית.
-
- 2. מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ ומטגנים. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים היטב, וממשיכים לטגן.
-
- 3. כשהבצל מזהיב קלות מסיטים אותו הצידה באמצעות מרית או כף עץ. שוברים את שתי הביצים על השטח הפנוי במחבת, ועורמים את הבצל המטוגן על הביצים (משתדלים להשאיר את החלמון חשוף ולערום את הבצל רק על החלבונים, זה יותר יפה).
-
- 4. ממשיכים לטגן עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה האהובה עליכם (אם הבצל משחים מדי, מנמיכים את עוצמת האש).
-
- 5. מגישים עם גבינות, סלט ירקות, זיתים, שמנת חמוצה או יוגורט או כל תוספת אחרת.