וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביצים בבצל מטוגן

זה מתכון קליל, מבית אבא, שישדרג כל ביצה שיש לכם במקרר: פשוט שדכו לה קצת בצל מקורמל, שתפס את צבעו מביקור חפוז במחבת, וערבבו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאכלי ביצים. צבי טריגר
מאכלי ביצים

מצרכים למתכון

  • חומרים (למנה אחת):
  • 2 ביצים
  • בצל צהוב בינוני, קצוץ
  • כף שמן לטיגון (קנולה, תירס או חמניות, אבל לא שמן זית)
  • כפית גדושה אבקת מרק עוף או בטעם עוף

אופן ההכנה

  • 1. שמים שמן במחבת קטנה שתכיל את שתי הביצים בנוחות ומחממים על אש בינונית.
  • 2. מוסיפים למחבת את הבצל הקצוץ ומטגנים. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את אבקת המרק, מערבבים היטב, וממשיכים לטגן.
  • 3. כשהבצל מזהיב קלות מסיטים אותו הצידה באמצעות מרית או כף עץ. שוברים את שתי הביצים על השטח הפנוי במחבת, ועורמים את הבצל המטוגן על הביצים (משתדלים להשאיר את החלמון חשוף ולערום את הבצל רק על החלבונים, זה יותר יפה).
  • 4. ממשיכים לטגן עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה האהובה עליכם (אם הבצל משחים מדי, מנמיכים את עוצמת האש).
  • 5. מגישים עם גבינות, סלט ירקות, זיתים, שמנת חמוצה או יוגורט או כל תוספת אחרת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully