וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גבינת שמנת ביתית

לא צריך לעבוד קשה כדי להכין גבינת שמנת אמיתית, ממש אצלכם במטבח. דנה מלמד מראה לכם איך עושים את זה נכון, וגם מציעה כמה גיוונים מעניינים.

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

גבינת שמנת בבד חיתול במטבח של דנה מלמד. דנה מלמד
גבינת שמנת בבד חיתול במטבח של דנה מלמד

מצרכים למתכון

  • 500 גר' שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כף מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את המרכיבים, שמים בבד כותנה וקושרים מעל הכיור כדי שכל הנוזלים יטפטפו.
  • 2. לאחר 12 שעות, מוציאים מהבד ומכניסים למקרר.
  • 3. אם לא רוצים להשתמש בגבינה למאכלים מתוקים, אפשר להוסיף טעמים ע"י תבלינים, עשבים, ירקות, אגוזים וכו'. (לדוגמא: שום, שמיר, חציל קלוי, עגבניות מיובשות, שקדים טחונים וכל מה שאוהבים).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully