פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קדרת עוף עם בטטה וגזר

      הסוד לקדרה טובה היא הזמן בו מבלים כל החומרים זה לצד זה, כשהחום מהמדורה או מהתנור עוטף אותם. הבטטה והגזר מעניקים מתיקות לעוף הנימוח.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סיר על האש (Artoday)
      סיר על האש (Artoday)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • שלוש כפות שמן קנולה
      • בצל גדול
      • 4 גזרים
      • 3 בטטות
      • חופן כוסברה או פטרוזיליה טרייה
      • 4 ירכי עוף או כרעיים
      • שעועית ירוקה טרייה או קפואה
      • כוס אורז מלא
      • תבלינים:
      • כף שום כתוש
      • כף פפריקה אדומה
      • כף אבקת מרק עוף
      • חצי כף כמון
      • קורט פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבצל לרבעים ומטגנים בשמן.
      • 2. להוסיף את העוף ולהמתין מעט, עד להשחמה.
      • 3. מוסיפים את הגזר, הבטטות והשום.
      • 4. להקפיץ הכל בסיר ולכסות למשך 7 דקות. לערבב מדי פעם.
      • 5. מוסיפים את יתר התבלינים ומערבבים. מוסיפים 6 כוסות מים, מכסים את הסיר וממתינים לרתיחה.
      • 6. לאחר הרתיחה מעבירים ללהבה הנמוכה ביותר ונותנים לתבשיל 20 דקות להתבשל.
      • 7. מוסיפים את השעועית והאורז. יש לנער קלות את הסיר, על מנת שהאורז ירד לתחתיתו.
      • 8. לאחר כעשרים דקות אפשר להוריד את הסיר מהאש.
      • 9. מגישים חם.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -