- 1. ללוש מהחומרים בצק ולשטחו בתבנית.רצוי מפיירקס.
-
- 2. לצקת את החלב על הג'לטין בסיר בישול קטן ולבחוש.
- לבשל על אש קטנה תוך בחישה כ2-3 דקות עד שהנוזל נעשה חלק ללא גושים. להוריד מהאש ולקרר.
-
- 3. לבחוש היטב את שאר החומרים מלבד החלבונים והסוכר בקערה גדולה ולהוסיף את החלב עם הג'לטין.
-
- 4. להקציף את החלבונים בקערה בינונית. כאשר מתחיל להיווצר קצף,להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש. להוסיף את הקצף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה ולצקת את תערובת הגבינה לתבנית.
-
- 5.לכסות את התבנית בניר אלומיניום ולהשהות את העוגה במקרר לפחות 3 שעות.