- 1 . מביאים את סירופ הסוכר לרתיחה. מנקים את התפוחים, פורסים ומנקים ליבת הגרעינים.
-
- 2. מצרפים את פלחי התפוחים לסירופ הרותח ומבשלים 2-3 דקות.מצננים מהר על גבי תבנית מתכת.
-
- 3. מחממים מחבת טפלון היטב על להבה גבוה, משמנים בשמן זית ומקפיצים את התפוחים תוך כדי תיבול במלח גס ופילפל שחור גרוס, לקבלת ציפוי עדין של התפוחים.
-
- 4. מצננים מהר בתבנית מתכת. עוטפים כל פלח ברצועת חזה אוז ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
-
- 5. מושחים בשמן הזית שנותר במחבת, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. צולים 2-3 דקות ומגישים מיד. מוגש כמתאבן פתיחה לארוחה .