וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלחי תפוחי-בראשית צלויים בתנור עם רצועת חזה אווז

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 2 תפוחי עץ של "בראשית" פרוסים לשמיניות פלחים
  • 1/2 כוס סוכר מומסים ב 2 כוסות מים
  • שמן זית לטיגון
  • מלח גס ופילפל שחור גרוס
  • רצועות חזה אוז פרוסות דק

אופן ההכנה

  • 1 . מביאים את סירופ הסוכר לרתיחה. מנקים את התפוחים, פורסים ומנקים ליבת הגרעינים.
  • 2. מצרפים את פלחי התפוחים לסירופ הרותח ומבשלים 2-3 דקות.מצננים מהר על גבי תבנית מתכת.
  • 3. מחממים מחבת טפלון היטב על להבה גבוה, משמנים בשמן זית ומקפיצים את התפוחים תוך כדי תיבול במלח גס ופילפל שחור גרוס, לקבלת ציפוי עדין של התפוחים.
  • 4. מצננים מהר בתבנית מתכת. עוטפים כל פלח ברצועת חזה אוז ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
  • 5. מושחים בשמן הזית שנותר במחבת, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. צולים 2-3 דקות ומגישים מיד. מוגש כמתאבן פתיחה לארוחה .
  • נודלס עם אווז מעושן וירקות

  • סלט תאנים וחזה אווז

  • אגרול עם חזה אווז, קשיו וירקות

  • לביבות גבינה

  • בבקה שוקולד

  • סינבון טחינה סילאן

  • מאפה בצק עלים עם תותים

  • צ'ורוס טבעוני

  • פיצה ביתית הכי טובה שיש

  • סינרול שוקולד פיסטוק

  • עוגיות שיבולת שועל פריכות

  • מאפינס קישואים

  • בצק עלים במילוי פטריות וגבינות

  • ספינג' של יונית צוקרמן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully