פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פשטידת ברוקולי קלה וטעימה

      25 מדרגים / 3.11 כוכבים

      ברוקולי (ShutterStock)
      ברוקולי (ShutterStock)

      מצרכים

      • 500 גרם ברוקולי (שבושל לפני או קפוא שמפשירים אותו)
      • חב' גבינה לבנה 5%
      • חב' קוטג 5%
      • חצי חבילת בולגרית 5%
      • 4 ביצים
      • חצי שקית אבקת אפיה
      • 2 כפות קמח

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את הברוקולי בתבנית פיירקס כך שכל התבנית תהיה עם ברוקולי.
      • 2. בקערה נפרדת שמים את הקוטג, הגבינה, הבולגרית, הביצים, הקמח ואבקת האפיה.
      • 3. מערבבים את המצרכים ומפזרים אותם על הברוקולי אשר פיזרנו קודם לכן.
      • 4. מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 40-50 דקות עד שהפשטידה יציבה ומשחימה.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -