אטריות buckwheat (כוסמת) עם רוטב כוסברה ומנטה

זוכרים? בכוסברה אפשר להשתמש בגבעול

מתכון מאת: ליאורה שוקן, מערכת וואלה!
אטריות כוסמת עם רוטב מנטה וכוסברה. ליאורה שוקן, מערכת וואלה!
אטריות כוסמת עם רוטב מנטה וכוסברה(צילום: ליאורה שוקן)

מצרכים

  • מתאים ל-4 אנשים
  • מרכיבים:
  • 500 גר' אטריות כוסמת
  • 3 כפות רוטב סויה
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמן ירקות
  • כף מירין (חומץ אורז)
  • כף שמן שומשום
  • צרור עלי כוסברה, קצוץ דק
  • צרור עלי נענע, חתוך גס
  • 4-5 בצלים ירוקים, קצוצים דק (הכוונה לחלק הלבן, ולא לעלים הירוקים)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האטריות בהרבה מים רותחים עד שהן אל דנטה (דקה עד דקה וחצי פחות ממה שכתוב בהוראות הבישול שעל העטיפה שלהן). מעבירים אותן במסננת ושוטפים אותן במים קרים כדי שלא ימשיכו להתבשל. מעבירים אותן שוב במסננת ושמים בקערה גדולה.
  • 2. בקערה נפרדת שמים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מוסיפים את הרוטב לאטריות ומערבבים עד שיש רוטב על כל האטריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully