פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כרוב ממולא בנוסח קווקזי

      כרוב ממולא בשר בקר ואורז

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אילוסטרציה (ShutterStock)
      אילוסטרציה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 1 כרוב לבן בינוני
      • למלית:
      • 1/2 ק"ג בשר טחון { בקר, הודו, עדיף תערובת שלהם}
      • 2 גזרים קלופים ומגוררים
      • 1 בצל גדול, מגורר
      • 1 כף גדושה אורז לא מבושל (20 גר')
      • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
      • לרוטב:
      • 1 כוס מים
      • 2 כפות קטשופ
      • אבקת מרק לפי הטעם
      • מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

      אופן ההכנה

      • 1. להכנת המלית: שמים בקערה את הבשר, הגזר,הבצל והאורז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. משהים 30 דקות.
      • 2. בינתיים חולטים את הכרוב במים רותחים כדי כיסוי כ-30 דקות, עד שעליו יתרככו, מסירים את העלים וממלאים כל אחד במעט ממלית הבשר.
      • 3. מערבבים יחד בסיר רחב ושטוח את חומרי הרוטב,
      • ומביאים לרתיחה.
      • 4. מניחים את עלי הכרוב הממולאים בשכבה אחת בתוך הרוטב ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כשעתיים , עד שהכרוב והמלית יתרככו.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -