לבנה ביתית מיוגורט כבשים
ניסיתי להשתמש ביוגורט כבשים, עזים, באפלו ובקר. עם יוגורט כבשים מתקבל טעם עז יותר וזה של הבאפלו נותן תוצאה מעודנת. כל אחד לפי טעמו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חיתול כותנה
- 1 ליטר יוגורט (עזים / כבשים / באפלו / בקר)
- 1 גביע שמנת חמוצה
- כפית מלח (או יותר, לפי הטעם)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- 2. מעבירים לבד חיתול ותולים מעל הכיור למשך יממה אחת.
- 3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
- 4. גיוונים: אפשר לתבל את התערובת בקצח, שומשום, זעתר, שום קלוי או כל עשב תבלין אחר שאוהבים.