וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לבנה ביתית מיוגורט כבשים

ניסיתי להשתמש ביוגורט כבשים, עזים, באפלו ובקר. עם יוגורט כבשים מתקבל טעם עז יותר וזה של הבאפלו נותן תוצאה מעודנת. כל אחד לפי טעמו.

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

לבנה ביתית מוכנה. דנה מלמד
לבנה ביתית מוכנה

מצרכים למתכון

  • חיתול כותנה
  • 1 ליטר יוגורט (עזים / כבשים / באפלו / בקר)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • כפית מלח (או יותר, לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2. מעבירים לבד חיתול ותולים מעל הכיור למשך יממה אחת.
  • 3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
  • 4. גיוונים: אפשר לתבל את התערובת בקצח, שומשום, זעתר, שום קלוי או כל עשב תבלין אחר שאוהבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully