מתכונים חמים

לבנה ביתית מיוגורט כבשים

ניסיתי להשתמש ביוגורט כבשים, עזים, באפלו ובקר. עם יוגורט כבשים מתקבל טעם עז יותר וזה של הבאפלו נותן תוצאה מעודנת. כל אחד לפי טעמו.

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

לבנה ביתית מוכנה (צילום: דנה מלמד)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חיתול כותנה
  • 1 ליטר יוגורט (עזים / כבשים / באפלו / בקר)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • כפית מלח (או יותר, לפי הטעם)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2. מעבירים לבד חיתול ותולים מעל הכיור למשך יממה אחת.
  • 3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
  • 4. גיוונים: אפשר לתבל את התערובת בקצח, שומשום, זעתר, שום קלוי או כל עשב תבלין אחר שאוהבים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully