לבנה ביתית מיוגורט כבשים
ניסיתי להשתמש ביוגורט כבשים, עזים, באפלו ובקר. עם יוגורט כבשים מתקבל טעם עז יותר וזה של הבאפלו נותן תוצאה מעודנת. כל אחד לפי טעמו.
לבנה ביתית מוכנה (צילום: דנה מלמד)
מחשבון המרות
- חיתול כותנה
- 1 ליטר יוגורט (עזים / כבשים / באפלו / בקר)
- 1 גביע שמנת חמוצה
- כפית מלח (או יותר, לפי הטעם)
- 1. מערבבים את כל המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- 2. מעבירים לבד חיתול ותולים מעל הכיור למשך יממה אחת.
- 3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
- 4. גיוונים: אפשר לתבל את התערובת בקצח, שומשום, זעתר, שום קלוי או כל עשב תבלין אחר שאוהבים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה