סלט חצילים וטחינה

מתכון מאת: ניר פלר, מערכת וואלה!
אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה(צילום: צילום מסך)

מצרכים

  • 3 חצילים בלאדי
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • מים מינרלים
  • מלח
  • לימון

אופן ההכנה

  • 1. את החצילים יש לשרוף על להבה עד שהם משחירים ומתפחמים לגמרי מבחוץ. החציל מוכן כשהוא מפוחם ושוקל כחצי ממשקלו המקורי. כשהחצילים התקררו מעט יש לקלף בזהירות את קליפת הפחם ולרוקן את בשר החציל לקערה.
  • 2. להוסיף את הטחינה וחצי כוס מים ולערבב. להוסיף מיץ לימון ומלח לפי הטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully