- 1. מערבבים קמח, סוכר, קינמון ומלח.
-
- 2. יוצרים גומה ומוסיפים חלמונים, חמאה מומסת ומים.
-
- 3. לשים עד לקבלת בצק חלק ורך.
-
- 4. מחלקים ל- 6 כדורים, משמנים אותם ומכסים במגבת לחה.
-
- 5. ממתינים כ- 3 שעות.
-
- 6. מרדדים בכל פעם כדור אחד, לעלה עגול ודק בגודל מחבת גדולה (כ30 ס"מ). אם אין מחבת גדולה, מחלקים את הבצק לכדורים יותר קטנים.
-
- 7. מלהיטים מחבת ומשמנים קלות. מניחים בכל פעם עלה אחד על המחבת. מניחים במרכז פרוסות בננה ואת כל התוספות המוצעות או תוספות אחרות שאוהבים (ריבת חלב, נוטלה, שוקולד לבן, חלבה, מרציפן וכו').
-
- 8. מקפלים את שולי עיגול הבצק על מילוי הבננות ויוצרים מעטפה מלבנית.
-
- 9. מטגנים דקות ספורות גם מהצד השני.
-
- 10.להגשה: מזלפים עוד מעט מייפל, חלב מרוכז וקוקוס.