מרמלדת אשכוליות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 אשכוליות אדומות לא מקולפות
- 2 כוסות סוכר
- קליפת לימון מגוררת מ 2- לימונים
- 1 כוס אבקת שקדים קלויים או אגוזים או פיסטוקים
- צרור עלי לואיזה, נענע או זוטה לבנה
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את הסוכר עם הלימון והשקדים.
- 2. קוצצים דק את עשבי תיבול, מוסיפים אותם לתערובת השקדים ומערבבים היטב.
- 3. פורסים את האשכוליות לפרוסות עגולות ודקיקות, ומצפים אותן בתערובת הסוכר והשקדים.
- 4. לקראת ההגשה מניחים במרכז צלחת את הפרוסות זו על זו.