- 1. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
-
- 2. מניחים במרכז כל מצה כף וחצי מהתערובת ומקפלים את המצה כמו בלינצ'ס (לצורת גליל סגור, דהיינו, מקפלים שני צידי המצה על התערובת ומגלגלים את המצה לאורכה עד קבלת אגרול).
-
- 3. מניחים בצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.
-
- 4. מניחים בצלחת עמוקה נפרדת את פירורי המצה עם קמח המצה ומערבבים קלות.
-
- 5. מצפים את הבורקסים בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי המצה.
-
- 6. מחממים מחבת עמוקה על להבה גבוהה ומטגנים את הגלילים עד הזהבה מכל הכיוונים.
-
- גיוונים:
- ניתן להוסיף למלית פסטו בזיליקום וטונה
-
- להגיש לצד חרדל דיזו'ן גרגירים ומיונז