וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ממולא בנענע וצנוברים

מתכון מאת: אריאל,ariel_9p@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • עוף שלם נקי
  • חבילת צנוברים
  • 2 חבילות קטנות נענע יבשה[או נענע טרייה אם יש עוד יותר טוב]
  • שמן זית
  • פפריקה
  • כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור טחון
  • תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • חצי כוס מים רגילים
  • נייר אפייה

אופן ההכנה

  • 1. לוקחים את העוף ושוטפים אותו. ממלאים בפתח החור של העוף בצנוברים ובנענע לפי מה שאתם אוהבים, רצוי כמה שיותר.
  • 2. מניחים את העוף במגש האפייה, מפזרים מסביב את התפוחי אדמה, לוקחים קערה קטנה ושמים חצי כוס שמן, כפית וחצי מלח כפית וחצי פלפל שחור, כפית וחצי כורכום, כפית וחצי פפריקה[אפשר יותר לפי העין או לפי הטעם האישי] מערבבים ושופכים הכל על התפוחי אדמה והעוף.
  • 3. מוסיפים חצי כוס מים ומכסים בנייר אפייה, מחוררים בנייר אפייה כמה חורים עם מזלג ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כשעתיים.
  • בתאבון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully