- 1. שמים בקערת המיקסר שמרים. עליהם שמים את הביצים והחלב. עליהם שמים את שני הקמחים (מנופים) ולבסוף את הסוכר.
-
- 2. מתחילים לערבל עם וו הלישה, במהירות איטית עד שהבצק מתאחד כ6 דקות.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את החמאה.
-
- 4. כשכל החמאה נבלעה בבצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שהבצק נפרד מהדפנות (סבלנות, זה לוקח זמן.)
-
- 5. מכסים במגבת מטבח לחה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
-
- 6. מוציאים בעדינות את האוויר, מכסים שוב ומעבירים למקרר להתפחה איטית במשך הלילה.
-
- 7. יוצרים כדורים בקוטר של 6-8 ס"מ ומפיחים עד להכפלת הנפח.
-
- 8. בתום ההתפחה ממלאים באחת המליות המוצעות.
-
- 9. מברישים בביצה מעורבבת עם מעט חלב ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שפני המאפה זהובים. הזמן משתנה בהתאם לגודל המאפה (בין 8 ל15 דקות)