וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עגבניות קלויות במילוי קשקבל ועשבי תיבול

מתכון מאת: .

עגבניות קלויות במילוי קשקבל ועשבי תיבול.
עגבניות קלויות במילוי קשקבל ועשבי תיבול

מצרכים למתכון

  • ל-12 יחידות:
  • 6 עגבניות בשלות
  • 6 שיני שום
  • 1 כפית טימין קצוץ
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 ק"ג מלח גס
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 200 גר' פירורי לחם
  • 250 גר' פתיתי קשקבל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מפזרים מלח גס על פני תבנית אפיה.
  • 2. חוצים את העגבניות לרוחב, סוחטים את המיץ והגרעינים החוצה ומסדרים על המלח כאשר החתך כלפי מעלה.
  • 3. יוצרים תערובת של פרורי לחם, קשקבל, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, טימין ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומעבדים במעבד מזון עם חצי כוס שמן זית. ממלאים כל חצי עגבנייה בתערובת.
  • 4. אופים בתנור בחום גבוה במשך 20 דקות.
  • 5. מגישים בטמפרטורת החדר בתוספת שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully