ביצת עין
שימו לרגע את הציניות בצד כלפי המתכון הפשוט ופשוט תטעמו. זאת ארוחת הבוקר הקבועה של צוות הטבחים אצלי במסעדה. אין תענוג גדול מכך.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ביצים
- 20 גר' פרמזן מגורר או פרוסות דקות
- 1/4 כפית בוטרגו מגוררו
- 1 כפית חמאה
- 1 כפית שמן זית
אופן ההכנה
- 1. במחבת טפלון מרתיחים חמאה ושמן זית ומשליכים פנימה את הביצים. מתבלים רק במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- 2. כשהביצים עדיין במחבת מפזרים מעל את הפרמזן וממש לפני ההגשה בוזקים את הבוטרגו.
- 3.