וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביצת עין

שימו לרגע את הציניות בצד כלפי המתכון הפשוט ופשוט תטעמו. זאת ארוחת הבוקר הקבועה של צוות הטבחים אצלי במסעדה. אין תענוג גדול מכך.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

ביצת עין עם פרמזן ובוטרגו. ברני ארדוב
ביצת עין עם פרמזן ובוטרגו

מצרכים למתכון

  • 2 ביצים
  • 20 גר' פרמזן מגורר או פרוסות דקות
  • 1/4 כפית בוטרגו מגוררו
  • 1 כפית חמאה
  • 1 כפית שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. במחבת טפלון מרתיחים חמאה ושמן זית ומשליכים פנימה את הביצים. מתבלים רק במלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • 2. כשהביצים עדיין במחבת מפזרים מעל את הפרמזן וממש לפני ההגשה בוזקים את הבוטרגו.
  • 3.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully