- 1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ומשרים את רצועות הפרגית.
-
- 2. בינתיים מבשלים את האפונה במים רותחים עם מלח כ- 5 דקות. מסננים.
-
- 3. חותכים את עגבניות השרי לרבעים לאורכן.
-
- 4. חותכים את הפלפל לקוביות קטנטנות.
-
- 5. מחממים היטב מחבת טפלון ומקפיצים את רצועות הפרגית כ-3 דקות, עד שהן צלויות היטב מכל הצדדים.
-
- 6. מוסיפים למחבת את הקוסקוס והאפונה ומערבבים. מסירים מהאש.
-
- 7. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים והצנוברים, מערבבים ומגישים.
-
- גיוונים:
- - אם רוצים טעם יותר לימוני, מוסיפים למשרה גרידת לימון.
- - אפשר להוסיף לקוסקוס בזמן הכנתו טימין טרי.
- - למי שלא שומר כשרות, פרמז'ן מגוררת תשדרג את המנה פלאים.
- - אפשר להוסיף כל עשב תיבול שאוהבים כמו פטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, כוסברה וכו'. את העשבים מוסיפים בסוף.
- - לילדים עם ראש קולינרי פתוח - פרוסות דקיקות של בצל שאלוט ושום הן תוספות מבורכות. מתחילים בטיגון קל של הבצל, מוסיפים את השום ואז מצרפים את הפרגיות.