- 1. מתחילים בהכנת הווינגרט: במעבד מזון קטן טוחנים את עלי הנענע עם שמן הזית, החומץ והדבש. ממליחים במלח ובפלפל לפי הטעם.
-
- 2. ממליחים ומפלפלים את העוף.
-
- 3. במחבת יבשה קולים את הצנוברים, עד שיזהיבו קלות (זהירות, הצנוברים נשרפים בקלות וצריך להשגיח עליהם ולערבב תכופות). מוציאים את הצנוברים מהמחבת ושומרים בצד. מוסיפים למחבת כף שמן זית. כשהמחבת חמה, מטגנים את העוף על להבה גבוהה, עד שיזהיב קלות (3-2 דקות), הופכים ומטגנים להזהבה גם מהצד השני (זהירות, טיגון יתר מייבש את העוף). מוציאים את העוף מהמחבת ושומרים בצד.
-
- 4. מוסיפים למחבת החמה כף שמן זית ואת העגבניות הקצוצות, ומטגנים כדקה. מורידים מהאש, ממליחים ומפלפלים.
-
- 5. מרכיבים את המנה: מניחים בכל צלחת מעט ספגטי, ומעליו את העגבניות. חותכים את העוף לרצועות ברוחב כ-2 ס"מ, ומניחים מעל העגבניות. יוצקים מעל העוף, העגבניות והספגטי את הווינגרט, ומפזרים צנוברים קלויים. מגישים מיד.