- 1. קוצצים את הדג בסכין חדה לקוביות בגודל כחצי ס"מ.
-
- 2. מגררים דק את הקישואים והבצל (הכי קל בדיסקית פריסה של מעבד מזון).
-
- 3. מניחים במסננת וסוחטים היטב, כדי להיפטר מכמה שיותר נוזלים, ואז מוסיפים אל הדג. מוסיפים גם את הביצים, הנענע, הבזיליקום וחצי כוס פירורי לחם, ומתבלים במלח ובפלפל. אם התערובת דביקה מאוד, מוסיפים עוד קצת פירורי לחם.
-
- 4. מעבירים את התערובת למנוחה של חצי שעה או שעה במקרר.
-
- 5. במחבת רחבה וכבדה מחממים שמן לטיגון בגובה כחצי ס"מ. יוצרים מתערובת הדג והקישואים קציצות פחוסות בקוטר של כ-5 ס"מ.
-
- 6. מגלגלים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים עד שהן שחומות משני הצדדים ופריכות מאוד. אוכלים לוהט, עם זילוף של מיץ לימון טרי ואפשר גם עם טחינה או יוגורט.