וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עגבניות שרי במילוי מוס אבוקדו

מתכון מאת: ליאורה קרן, מערכת וואלה

עגניות שרי במילוי מוס אבוקדו. דניאל לילה
עגניות שרי במילוי מוס אבוקדו

מצרכים למתכון

  • ל-24 חטיפים:
  • 24 עגבניות שרי בינוניות
  • למוס אבוקדו:
  • 1 אבוקדו בשל ורך (ללא הקליפה)
  • 2 כפות מיונז
  • 1 מיץ מלימון שלם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • 1 שקית אבקת ג'לטין מומסת ב 1/2 כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים 1/3 מגובה כל עגבניה (כשהעוקץ כלפי מטה) ומרוקנים בעדינותבעזרת הסכין. הופכים על נייר סופג.
  • 2. במעבד מזון מעבדים יחד: אבוקדו בשל, מיונז, מיץ לימון וג'ינג'ר עד שנוצרת בלילה חלקה.
  • 3. ממיסים בסיר קטן ג'לטין עם מים פושרים, מחממים כ - 5 דקות על להבה נמוכה, תוך ערבוב. מצננים כמה דקות ומוסיפים לאבוקדו שבמעבד המזון. מערבלים במהירות כדקה.
  • 4. הופכים את העגבניות וממלאים כל עגבנייה במוס.
  • 5. שומרים מכוסה במקרר עד ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully