עגבניות שרי במילוי מוס אבוקדו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-24 חטיפים:
- 24 עגבניות שרי בינוניות
- למוס אבוקדו:
- 1 אבוקדו בשל ורך (ללא הקליפה)
- 2 כפות מיונז
- 1 מיץ מלימון שלם
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, מגורר
- 1 שקית אבקת ג'לטין מומסת ב 1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
- 1. חותכים 1/3 מגובה כל עגבניה (כשהעוקץ כלפי מטה) ומרוקנים בעדינותבעזרת הסכין. הופכים על נייר סופג.
- 2. במעבד מזון מעבדים יחד: אבוקדו בשל, מיונז, מיץ לימון וג'ינג'ר עד שנוצרת בלילה חלקה.
- 3. ממיסים בסיר קטן ג'לטין עם מים פושרים, מחממים כ - 5 דקות על להבה נמוכה, תוך ערבוב. מצננים כמה דקות ומוסיפים לאבוקדו שבמעבד המזון. מערבלים במהירות כדקה.
- 4. הופכים את העגבניות וממלאים כל עגבנייה במוס.
- 5. שומרים מכוסה במקרר עד ההגשה.