- 1. מקמחים את נתחי העוף ומנערים קמח עודף. מחממים שלוש כפות שמן זית בסיר בינוני כבד ומשחימים בו את נתחי העוף (שתיים-שלוש חתיכות בכל פעם כדי לא לקרר את השמן). מניחים בצד את נתחי העוף השחומים ובמקומם מכניסים לסיר את הבצל.
-
- 2. מערבבים שתי דקות ומוסיפים את ענף הרוזמרין. מטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מחזירים לסיר את נתחי העוף ואת המיצים שהפרישו לצלחת. מערבבים ומוסיפים חצי כוס מיץ רימונים. מבשלים עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין. מוסיפים עוד חצי כוס מיץ רימונים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים שלושת-רבעי השעה בסיר מכוסה, כאשר מדי פעם הופכים את נתחי העוף.
-
- 3. בתום הבישול מוסיפים את גרגרי הרימון. ממתינים עשר דקות לפני ההגשה לשולחן.