פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ביסקוטי שיפון, חמוציות ושקדים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ביסקוטי שיפון (ברני ארדוב)
      ביסקוטי שיפון (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 2 כוסות קמח שיפון
      • 1 כוס שקדים קצוצים
      • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
      • 1 כפית אבקת אפיה
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/2 כוס שמן קנולה
      • 1/2 כוס סוכר קנים
      • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השקדים, החמוציות, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
      • 3. מערבבים את הפשתן והמים בכוס ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
      • 4. מוזגים לקערה את השמן, הסוכר והפשתן וטורפים.
      • 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
      • 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה.
      • 7. אופים במשך 25 דקות.
      • 8. מצננים לחלוטין, פורסים את הכיכרות לפרוסות, ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות. הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים שוב עוד 15 דקות.
      • 9. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -