וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביסקוטי שיפון, חמוציות ושקדים

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

ביסקוטי שיפון. ברני ארדוב
ביסקוטי שיפון

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות קמח שיפון
  • 1 כוס שקדים קצוצים
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס סוכר קנים
  • 2 כפות פשתן טחון ב-1/3 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השקדים, החמוציות, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
  • 3. מערבבים את הפשתן והמים בכוס ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
  • 4. מוזגים לקערה את השמן, הסוכר והפשתן וטורפים.
  • 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה.
  • 7. אופים במשך 25 דקות.
  • 8. מצננים לחלוטין, פורסים את הכיכרות לפרוסות, ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות. הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים שוב עוד 15 דקות.
  • 9. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully