- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את השקדים, החמוציות, אבקת האפיה והמלח ומערבבים.
-
- 3. מערבבים את הפשתן והמים בכוס ומניחים בצד עד לקבלת תערובת צמיגה.
-
- 4. מוזגים לקערה את השמן, הסוכר והפשתן וטורפים.
-
- 5. מוזגים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מעצבים 2 כיכרות ומניחים בתבנית מצופה בנייר אפיה.
-
- 7. אופים במשך 25 דקות.
-
- 8. מצננים לחלוטין, פורסים את הכיכרות לפרוסות, ואופים שוב בחום של 100 מעלות במשך 15 דקות. הופכים את הפרוסות לצד השני ואופים שוב עוד 15 דקות.
-
- 9. מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.