וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק גויאבה

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה

מרק גויאבה של ניר צוק. ברני ארדוב
מרק גויאבה של ניר צוק

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 4 גויאבות
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • ⅔1 כוסות חלב
  • 250 גרם גלידת וניל משובחת

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הגויאבות לקוביות גדולות ומניחים בקערה. מחממים את החלב והסוכר עד לסף רתיחה, יוצקים אותו על הגויאבות וממתינים כ-10 דקות.
  • 2. מעבירים למעבד מזון, טוחנים היטב ומחזירים לקערה דרך מסננת רשת דקה (דוחסים את התערובת בעזרת מצקת). מקררים היטב ומגישים עם כדור גלידת וניל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully