וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל פולי סויה ירוקים ונתחי עוף

מתכון מאת: הילה אשכנזי וליטל אברהם, מערכת וואלה

עוף ופולי אדממה. הילה אשכנזי וליטל אברהם
עוף ופולי אדממה

מצרכים למתכון

  • חבילת פולי סויה ירוקים טריים (אדממה), ללא התרמילים (2 כוסות מלאות של פולים ללא התרמילים)
  • כ-400 גרם נתחי עוף נקי, חתוך לרצועות (רצוי מחזה עוף)
  • חופן בצל ירוק, קצוץ דק
  • מעט ג'ינג'ר קלוף, קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים שום וג'ינג'ר בווק גדול. מוסיפים את פולי הסויה, מטגנים כדקה ומוסיפים כ-2-3 כפות מים ומעט מלח.
  • 2. מבשלים מספר דקות עד שהפולים מתרככים (אבל לא הופכים לרכים מדי!). מניחים בצד בקערת הגשה גדולה.
  • 3. מטגנים את נתחי העוף בנפרד עם הבצל הירוק מספר דקות. מניחים את נתחי העוף מעל פולי הסויה, מזליפים מעט רוטב סויה משובח על המנה ומגישים בתוספת עלי בוקצ'וי מוקפצים (לא יותר מ-2 דקות על מנת לשמור על פריכותם).
  • 4. לחוויה סינית כפרית אמיתית מומלץ להוסיף לארוחה אורז לבן מבושל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully