סושי טבעוני
בסושי הזה, את האורז מחליפה כרובית. כל שאר החומרים, כולל הרוטב סויה, הג'ינג'ר והווסאבי, נשארים במקומם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 אצות נורי
- 1/2 ראש כרובית
- 1 אבוקדו חתוך לרצועות
- 1 גזר חתוך לרצועות
- 1 מלפפון חתוך לרצועות
אופן ההכנה
- 1. במעבד מזון יש לטחון את הכרובית.
- 2. לאחר מכן, יש למרוח שכבה דקה של הכרובית הטחונה על אצות הנורי ולהוסיף את רצועות האבוקדו, הגזר והמלפפון. לגלגל את האצות ולהדק היטב בעת הגלגול.
- 3. עם סכין חדה, יש לחתוך את הגליל שנוצר לכ-6 חתיכות.
- 4. להגיש בליווי ג'ינג'ר, ווסאבי ורוטב סויה טבעי.