- 1. מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר עם גיטרה.
-
- 2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב היטב עם המיקסר.
-
- 3. מערבבים הכל ביחד עם קמח, קורנפלור ואבקת האפייה עד שנהיה בצק אחיד.
-
- 4. את התערובת שמים בקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
-
- 5. מוציאים מקירור ומרדדים לעובי של 5 מ"מ.
-
- 6. קורצים עיגולים בעזרת כוס - בעלת קוטר 3 ס"מ.
-
- 7. מסדרים על מגש ואופים בחום של 160 מעלות כ-10-12 דקות.
-
- 8. מצננים את הבצק האפוי בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
-
- 9. ממלאים ריבת חלב על חצי מהעיגולים וסוגרים לצורת סנדוויץ' עם המחצית השנייה של העיגולים.
-
- 10. מגלגלים בקוקוס קלוי ומגישים.