וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת מייפל שקדים

אפייה בשני שלבים, סירופ מייפל ושקדים. עוגה של ביסטרו 'אנינה'

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגת מייפל שקדים.
עוגת מייפל שקדים

מצרכים למתכון

  • לתבנית במידה 26
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 100 גרם שמן
  • 220 גרם סוכר
  • מעט תמצית וניל או שקית אבקת וניל
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 175 גרם קמח רגיל
  • לציפוי:
  • 250 גרם תערובת של שקדים לבנים פרוסים, שבבי שקדים וחצאי פקאן
  • סירופ מייפל איכותי לשלב שלאחר אפייה ראשונה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות .
  • 2. מכניסים לקערת מיקסר את כל החומרים בהדרגה לפי הסדר עד קבלת תערובת אחידה.
  • 3. לשמן תבנית (מומלץ בספריי שמן) ולצקת את הבלילה.
  • 4. לפזר מעל הבלילה את תערובת השקדים והאגוזים.
  • 5. להכניס לתנור שחומם לכ- 50 דקות.
  • 6. להוציא מהתנור ולמזוג את העוגה במייפל בכמות נדיבה.
  • 7. להחזיר לתנור למשך 7 דקות נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully